Tekisimmekö yhteistyötä?

Kiinnostaisiko yhteistyö blogini kanssa? Jos yhteistyö kiinnostaa, niin ole yhteydessä
joko soittamalla 0400 123 407 tai sähköpostitse hanna.lehtonen@tukeavanhemmille.fi. 

Blogissani kirjoitan ja jaan vinkkejä ruuhkavuosista selviämiseen, laidasta laitaan. Vieraskynässä vinkkejä jakaa mm. eri alojen ammattilaiset. Perheiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja olen aidosti sitä mieltä, että ruuhkavuosissa eläviä vanhempia tulisi jeesata enemmänkin. Suorittajaäitiydestä viljelen huumoria useinkin. Usein kirjoitan myös kirjani Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen tarinan pohjalta. Sivusto tavoittaa kuukaudessa 9 500-7 500 uniikkia kävijää ja sivun katseluita on noin 25 000. Sosiaalisessa mediassa sivusto tavoittaa noin 80 000 henkilöä kuukaudessa. Mediakortti, josta löytyy lisätietoa mm. kävijämääristä sekä kävijöistä, löytyy täältä.

Kaupallinen yhteistyö blogissani on reilua eli kerron, jos sisällöstä tai sen kirjoittamisesta on maksettu tai olen testannut tuotetta, saanut sen ilmaiseksi käyttööni ja kerron siitä kokemuksia. Blogin vieraskynäkirjoituksissa ei raha tai tavarat liiku, vaan tarkoitus on vain jakaa hyvää tietoa ruuhkavuosilaisille. Teksteissä  kerrotaan sekä sanoin että kuvin mistä on kysymys. Kaupalliset postaukset voit kurkata täältä

KUVa: kotivinkki.fi

Kuka minä olen?

Nimeni on Hanna Lehtonen ja olen tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, päätoimittaja ja bloggari. Takana on yli 15 vuoden työkokemus viestinnästä. Toiminnan pohjalle on perustettu toiminimi Viestintätoimisto Hanna Lehtonen. Aikaisemmin olen toiminut tiedottajana eri pörssiyhtiöissä. Ennen paluumuuttoa takaisin maalle työskentelin viestintäkonsulttina yhdessä Suomen suurimmassa viestintätoimistossa.

Olen naimisissa ja kahden pienen lapsen äiti.

20160613_111851.jpg

Väsynyt äiti - apua uupumukseen ja unettomuuteen

Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen (Books On Demand 2016) kertoo yhden äidin selviytymistarinan ruuhkavuosien alkumetreiltä. Tarina on omani. Pieni vertaistukikirja kirjoitettiin, jotta vanhempien väsymyksestä ryhdyttäisiin puhumaan entistä enemmän, ja jotta vanhemmat hakisivat apua uupumukseensa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

Mm. YleKotivinkkiKaksplus
Savon SanomatEtelä-Suomen SanomatEtelä-SaimaaKirkko ja Koti sekä useat blogit ovat kirjoittaneet kirjasta ja nostaneet esille vanhempien jaksamista. Kirja löytyy myös kymmenistä Suomen kirjastoista. 

pingethics.png

Yhteistyön läpinäkyvyys ja reiluus

Olen sitoutunut noudattamaan alan yhteistä PING Ethics -koodistoa, jonka tavoitteena on edistää sisältömarkkinoinnin läpinäkyvyyttä ja reiluutta. Koodiston tavoite on auttaa yrityksiä ja sisällöntuottajia tuottamaan laadukkaita, yleisöjä kiinnostavia kaupallisia sisältöjä, ja vaalia samalla luottamuksellista suhdetta yleisöihin. Tavoitteena on avoin, luottamuksellinen ja tuloksellinen yhteistyö, jossa on huomioitu sekä sisällöntuottajan että yrityksen näkökulma yleisöjä unohtamatta.

Lähde: http://pingethics.fi/

mikapingethics

mikapingethics