Tukea vanhemmille ry

Tukea vanhemmille ry:n tarkoituksena on välittää Suomessa vanhemmuuden tukemiseen liittyvää tietoa ja kanavia sekä ylläpitää, tuottaa, kehittää ja koota verkkoportaaliinsa (www.tukeavanhemmille.fi) vanhemmuuden tukemiseen liittyvää sisältöä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys
  • tekee yhteistyötä ja levittää tietoa yhteistyökumppaneidensa toiminnasta
  • jakaa vanhemmuuden vertaistukitietoa ja perheiden auttamisen ammattilaisten tietoa mm. blogien ja sosiaalisen median välityksellä
  • pyrkii kehittämään perheiden tukemiseen uusia ja ajanhengessä olevia toimintatapoja ja -malleja
  • ylläpitää, tuottaa, kehittää ja kokoaa verkkoportaaliinsa (www.tukeavanhemmille.fi) vanhemmuuden tukemiseen liittyvää sisältöä
  • ylläpitää ja kehittää vanhemmille suunnattua mediaa, joka koostuu mm. verkkoportaalista (www.tukeavanhemmille.fi) ja sen sosiaalisen median kanavista
  • tuottaa ja koordinoi sisältöjä vanhemmuuden tukemista käsittelevään kirjallisuuteen
  • koordinoi ja järjestää kotipaikkansa alueen vähävaraisille lapsiperheille suunnattuja tapahtumia
  • tekee tiedotus- ja vaikuttamistyötä
  • luo yhdyshenkilöverkostoa eri puolille Suomea
  • vaikuttaa vanhemmuutta koskevan tiedon lisäämiseen

Arvot

Luotettavuus
Luotettavuus on kaiken toimintamme perusta. Luotettavuus koostuu avoimuudesta, läpinäkyvyydestä ja ammattimaisesta toiminnasta.

Yhteistyö
Yhteistyö on toimintamme kulmakivi. Toimintamme perustuu yhteistyöhön ja sen vahvistamiseen verkostoitumalla.

Rohkeus
Olemme rohkeita ja kehitämme toimintaamme ennakkoluuttomasti nykyaikaisissa viestintäkanavissa.

Missio

Autamme ja tuemme ruuhkavuosivanhempia jakamalla vanhemmuuteen liittyvää sisältöä verkkoportaalissamme ja muissa viestintäkanavissa.

Visio

Olemme yksi Suomen tunnetuimmista verkossa toimivista vanhemmuutta tukevista yhdistyksistä.

Tukea vanhemmille ry:n hallitus 2018

Hallituksen puheenjohtaja Elina Malmivaara

Hallituksen varapuheenjohtaja Riitta Kauhanen

Sihteeri Jaana Rissanen

Sivuston päätoimittaja ja koordinaattori Hanna Lehtonen

Yhdistyksen säännöt löydät täältä.

Rekisterinumero: 220.678
Y-tunnus: 2876473-1