Vanhemman näkökulma kiusaamiseen

Vanhemman näkökulma kiusaamiseen

”Olet vain äiti”, minulle sanottiin, kun kerroin lasten välisistä tapahtumista. Tyttöjen välinen hiljainen kiusaaminen on hankala tunnistaa, on osattava lukea eleitä ja ilmeitä. On tunnistettava ryhmäpaineen voima ja sen synnyttämät roolit. Kirjoittajana Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku.

Read More

Vertaistuki voimavarana

Vertaistuki voimavarana

Lapsen vakava sairaus tuo vanhempien eteen suuria haasteita. Uuteen tilanteeseen totuttelu vie voimavarat ja aiheuttaa kriisin koko perheelle. Moni vanhempi kokee jäävänsä yksin lapsensa kanssa. Vanhempien tukeminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta koko perhe jaksaa paremmin ja voi keskittyä lapsen hoitoon. Asiantuntijana Leijonaemot.

Read More

Kiusaaminen ja esimerkin voima

Kiusaaminen ja esimerkin voima

"Se että puuttuu huonoon käytökseen, ei ole toisen asioihin puuttumista, vaan välittämistä. " Tämän blogitekstin on kirjoittanut Kiusaamisasioiden Tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku."Se että puuttuu huonoon käytökseen, ei ole toisen asioihin puuttumista, vaan välittämistä. " Tämän blogitekstin on kirjoittanut Kiusaamisasioiden Tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku.

Read More

Kun syyllisyys sykkii sydämessä

Kun syyllisyys sykkii sydämessä

Moni äiti tuntee syyllisyyttä lapsilleen huutamisesta. Monet äidit ovat myös stressaantuneita lasten hoitamisesta ja tarvitsisivat paljon enemmän hetkiä, jolloin voisi rauhoittua ja olla ihan yksin. Sen ei tarvitse olla ulkomaanmatka, se voi olla vaikka tunti muutamia kertoja viikossa. Asiantuntijana Äidit irti synnytysmasennuksesta ry.

Read More