Mikä ihmeen Babyfit.fi?

upload.jpg

Me olemme digitaalinen palvelu, jonka tarkoituksena on tukea perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia raskaus- ja äitiysaikana vanhemmuutta unohtamatta.

Palvelu on erittäin helppokäyttöinen, ja voit käyttäjänä itse valita seuraako palvelun sisältö raskausaikaasi raskauslaskurin avulla vai haluatko koko palvelun olevan auki sinulle jo ensimmäisestä kirjautumisesta lähtien. Responsiivisena palveluna kaikki sisältö on käytettävissä millä tahansa päätelaitteella, joka laskee palvelun käyttökynnystä entisestään.

Palvelumme tavoitteena on saavuttaa kaikki Suomessa asuvat perheet ja taata helppo, tasa-arvoinen ja ilmainen neuvonta lapsiperheille.

Babyfit-tiimi tekee työtään intohimoisesti lapsiperheiden eduksi. Pidämme tarjontamme aina ilmaisena ja haluamme toimia luotettavana vanhemmuuden kumppanina.

Palvelun sisältö tuotetaan ainoastaan ammattilaisten kanssa. Esimerkiksi synnytys- ja imetysvalmennuksissa olemme käyttäneet kätilöä ja imetysvalmentajaa.

Pidämme tärkeänä, että jokaisella tulevalla vanhemmalla on mahdollisuus valmistautua synnytykseen ja näin ollen saavuttamaan parempi synnytyskokemus. Olemme käyttäneet palvelussamme kätilöä, joka valmentaa niin tulevaa äitiä, kuin puolisoakin synnytykseen.

Tiesitkö, että liikunnan avulla voi raskausaikana ehkäistä ja vähentää muuttuvan kehon kiputiloja? Babyfit.fi palvelusta löytyy myös liikunnallisia osioita. Osa videoista on toteutettu niin, että itse ohjaajakin on raskaana.

Babyfitistä löydät raskaana oleville suunniteltua liikuntaa joogasta balettiin.

Kun vauvan on aika siirtyä maistelemaan kiinteitä ruokia, Marttojen ohjeilla valmistat tuoreista raaka-aineista terveellistä ruokaa. Hellapoliisi taas antaa ideoita koko perheen ruokailuun joka viikko vaihtuvien ruokalistojen avulla.

Babyfit.fi miettii myös vanhemmuutta ja sen takana vaikuttavia ilmiöitä ja tapahtumia. Ajatukset vanhemmuutta kohtaan pohjautuvat mm. Lapsuuden perheeseen, aikaisempaan elämänkokemukseen ja kulttuurin tuomaan käsitykseen. Olemmekin kuvanneet videokirjaston (10 videota) psykologi Leea Mattilan kanssa, joissa käsitellään meille vanhemmille tuttuja aiheita. Kuvaukset on saatu purkkiin ja materiaali on nyt editoijan työpöydällä.

Tulemme julkaisemaan videot vuoden 2019 alussa.

www.babyfit.fi

Mariia Nyman

Toiminnanjohtaja

Äideiltä äideille ry