Kirjaesittely: Lasten oppeja äideille

Hidasta elämää -hyvinvointisivuston bloggariäidit ovat koonneet yhteen parhaat oppinsa lapsiltaan. Mukana on yhdentoista kirjoittajan kokemuksia. Kirjan teemoja ovat Odotukset, Tunteet, Läsnäolo, Itsetuntemus, Herkkyys, Vapaus ja Jatkumo. Tekstit luettuaan voi vaikkapa inspiroitua itse kirjoittamaan aiheista omat ajatuksensa muistiin itselleen.

Äitiys on elämänpituinen matka, joka ei pääty lasten aikuistumiseen. Se sisältää paljon tunteita, kompastuksia, mutta myös huikeaa onnea.

Tarinoiden kautta saa kiinnostavan näköalapaikan siihen, mitä kaikkea ihmeellistä elämässä voi tulla vastaan.

Äitiyteen kuuluvat kaikki tunteet, kohtelemalla itseään armollisesti jaksaa paremmin myös arjessa. Yksin tunteiden kanssa ei kannata jäädä, vaan kannattaa hakeutua paikkoihin, joissa voi jakaa muiden äitien  kanssa ajatuksiaan. Vertaistuellinen voima on aina vahvaa, senkin tähden tämä kirja on kirjoitettu.

Marika Rosenborg
Muutosvalmentaja ja yksi kirjan kirjoittajista