Tukeavanhemmille.fi -sivusto etsii bloggareita

mikayla-mallek-219946-unsplash.jpg

Oletko sinä etsimämme äiti, isi tai vanhempi, jolla on jalat vahvasti ruuhkavuosissa ja kirjoittamisen taito hallussa? Haluasitko bloggariksi yhteisöön, jossa autetaan toisia ruuhkavuosivanhempia vertaistukea jakamalla ja laitetaan yhdessä hyvä kiertämään? Jos vastasit kyllä, niin ole rohkeasti yhteydessä!

Tukeavanhemmille.fi -sivuston blogi etsii 1-3 kirjoittajaa, joka kirjoittaa omasta lapsiperhearjestaan noin 2-4 kertaa kuukaudessa. Aikaisempaa bloggarikokemusta ei välttämättä tarvita. Kirjoitusyhteistyö sovitaan yhdessä sinulle ja perheellesi sopivaksi. 

Oletko ehkä selvinnyt vaikeasta vauva-ajasta ja haluat nyt auttaa muita jaksamaan, vertaistukea jakamalla? Tai ehkä sinulla on kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta ja haluat jakaa tietoa ja vertaistukea toisillekin vanhemmille? Ehkä elät aivan normaalia ruuhkavuosiarkea, mutta haluat jakaa arjestasi hauskoja juttuja, joista toisetkin voivat ehkä oppia jotain. Tai ehkä jälkikasvusi on jo murkkuiässä ja haluat jakaa toisille elämäntovereille vinkkejä tästä vaiheesta.

Tarjoamme valmiin blogialustan ja yhteisön, jossa kirjoittaa lapsiperheiden auttamisen ammattilaisia sekä normaaleja ruuhkavuosivanhempia vertaistukibloggareina: Ruuhkavuosiäiti, Tuplatuuri (just nyt tauolla), Ei se oo niin justiinsa ja Ihanaisen äiti.

Kirjoituksista ei voida maksaa palkkaa, mutta vastapalveluksena saat valmiin yleisön kirjoituksillesi sekä mahdollisuuden tukea muita ruuhkavuosilaisia.

Tarkoitus on jakaa vertaistukea asiasta sekä sen vierestä,
huumoria ja arjen pieniä iloja unohtamatta!

Kirjoitat omalla nimelläsi, mutta perheenjäsenten nimiä, sukupuolta tai kuvia ei edellytetä jaettavan kirjoituksissa. Ruuhkavuodet, vertaistuki ja aito auttamisen halu ovat keskiössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi näytetekstin (noin 2 000 merkkiä välien kanssa) kera 30.9.2018 mennessä osoitteeseen hanna.lehtonen@tukeavanhemmille.fi. 

Innostavin yhteistyöterkuin, Hanna

Tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, päätoimittaja, bloggari sekä äiti, vaimo ja Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen kirjan kirjoittaja.

Blogi muualla somessa: Facebook, Instagram, Twitter