Sinustako somelähettiläs?

small somelähettiläs tukea vanhemmille.jpg

Tukea vanhemmille etsii somelähettiläitä! Haluaisitko somelähettilääksi yhteisöön, jossa autetaan ruuhkavuosivanhempia jakamalla tietoa ja laitetaan yhdessä hyvä kiertämään? Oletko sinä etsimämme henkilö?

Tukeavanhemmille.fi -sivusto kokoaa yhteen kaikkien Suomen neuvoloiden yhteystiedot sekä vanhemmille suunnattuja verkon vertaistukipalveluja, -sivuja sekä -numeroita. Perheiden auttamisen ammattilaisten blogissa jaetaan ammattilaisten tuottamaa tietoa ja ruuhkavuosiäitien blogeissa – Tuplatuuri, Ihanaisen äiti ja Ruuuhkavuosiäiti – tärkeää vertaistukea. Aiheet vaihtelevat – ruuhkavuosille ominaisella tavalla – laidasta laitaan.

Haluaisitko tulla mukaan yhteisöömme jakamaan tietoa ja sisältöjä? Somelähettiläs voi olla joko henkilö tai yhteisö. Somelähettiläälle ei makseta rahallista korvausta.

Mitä odotamme sinulta?
  • Jaat Tukea vanhemmille sivuston somepäivityksiä (Facebook, Twitter, Instagram ja verkkosivut) omissa somekanavissasi. Voit valita somekanavistamme vain yhden tai useampia.
  • Jaat vain niitä päivityksiä tai sisältöjä, jotka tuntuvat sinulle sopivalle. Voit halutessasi merkitä jaot #somelähettiläs
  • Jaat vähintään 1-4 postausta kuukaudessa, mutta jos joku unohtuu tai sopivaa juttua ei löydy, niin nou hätä!
  • Olet somelähettiläämme vuoden 2018 loppuun saakka.
Tarjoamme sinulle
  • Mahdollisuuden tehdä hyvää, pienellä vaivalla ja somessa surffaamalla.
  • Mahdollisuuden auttaa jakamalla blogisisältöjä ruuhkavuosissa tarpoville. Ammattilaisen ohjeet ja vinkit tai toisen vanhemman vertaistuki voi olla jollekin ihmiselle tietyssä elämän tilanteessa merkittävä oivallus.
  • Mahdollisuuden kuulua mukaan nopeasti kasvavaan yhteisöön, jossa tuetaan toinen toisiamme.
Miten mukaan?

Se on helppoa! Täytä vain alla oleva hakulomake ja odota vastaustamme. Somelähettiläitä etsitään helmikuun 2018 loppuun saakka.

Hanna

Tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, päätoimittaja, bloggari sekä äiti, vaimo ja Väsynyt äiti - apua uupumukseen ja unettomuuteen kirjan kirjoittaja

Blogi muualla somessa: FacebookInstagramTwitter


Hakulomake:
Nimi *
Nimi