Suorittajaäidin horoskooppi

Tässäpä teille, arkenne iloksi, yhden (viisastuneen) suorittajaäidin humoristiset kuvaukset tähtimerkien suorittajaäideistä! Enjoy!

Vesimies (20.1.-19.2.)

Vesimies on äitinä varsin rauhallinen ja sosiaalinen, mutta suorittajaäitinä hän saattaa kompastua omiin aikatauluihinsa. Tämä mamma tunnetaan usein myös kunnon kyläluutana, joten näissä tapauksissa homma saattaa joskus lähteä lapasesta, kun leikkitreffejä on sovittu melkein viikon jokaiselle päivälle! Lapset puetaan hyvin ja laadukkaasti, jopa yläasteelle saakka.

Kalat (20.2.-20.3.)

Haaveileva Kala-äiti on taiteellinen, intuitiivinen, tunteellinen ja ystävällinen. Suorittajaäitiyden vahvistuessa addiktiot saattavat herkästi nostaa päätään eli päiväkahvilla tämä mamma saattaa hyvinkin vetää myös muksujen munkkirinkilät. Kala-äiti tuntee herkästi myötätuntoa muita kohtaan, joten tässä suorittajaäitiys saattaa olla haitaksi, kun äiti unohtaa omat voimavaransa. Läheisriippuvuusvaroitus!

Oinas (21.3.–19.4.)

Tämä suorittajaäiti nähdään usein lenkkeilemässä vaunujen tai pyöräilevien lastensa kanssa, koska säännöllinen liikunta on hänelle erittäin suositeltavaa tai lähes elinehto. Oinas-suorittajaäiti on, tai ainakin haluasi olla ensimmäinen, paras ja kaunein, eikä juuri piittaa muiden mielipiteistä tai tekemisistä. Äitinä tämä merkki on kuitenkin äärimmäisen innostuva ja yritteliäs, joten vauhti ei ainakaan puutu tästä perheestä! Kilpailuvietti on omaa luokkaansa, joten häviämisen taitoa voisikin harjoitella vaikkapa skidien kanssa Afrikan tähteä pelaamalla.

Härkä (20.4.–20.5.)

Suorittajaäitinä Härkä on maanläheinen, rauhallinen ja taiteellinen. Härät ovat usein myös leppoisia, mutta suorittajaäidin ominaisuudella höystettynä Härästä tulee itsepäinen. Tälle mammalle onkin aivan turha tulla ehdottelemaan muita vaihtoehtoja, jos hän on jo mielipiteensä muodostanut. Itsepäisyys saa usein vallan suorittajaäidin ruuhkavuosien alussa, kun lapset ovat vielä pieniä ja hommaa paljon. Härkä-merkin suorittajaäiti arvostaa rauhallista, tasaista ja mukavaa perhe-elämää sekä rentoja koti-iltoja. Mukavuuden haluinen Härkä-suorittajaäiti vie perheensä usein ravintolaan syömään, koska nauttii itsekin hyvästä ruoasta ja juomasta.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Suorittajaäitinä Kaksonen on aika vilkas tapaus. Mammapiirit vaihtuvat tiuhaan ja tämä saattaakin uuvuttaa tätä varsin nokkelaa suorittajaäitiä. Hän on myös varsin levoton ja herkkä kyllästymään niin asioihin kuin ihmisiinkin, joten monen muun mamman on vaikea pysyä tämän tädin perässä. Tällä suorittajaäidillä on usein monta rautaa tulessa ja multitasking onnistuu varsin helposti (erityinen uupumisvaroitus!).

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu-suorittajaäiti on varsinainen äitien äiti. Herkkä, tunteellinen ja ailahtelevainen äiti on jatkuvasti huolissaan jälkipolvestaan ja heidän tekemisistään. Lapset ovat hänen elämänsä keskipiste ja kun tähän lisätään aimo annos suorittajaäitiyttä, niin voi sitä huolehtimisen määrää! Tämän suorittajaäidin jälkikasvu on puettu kesät talvet niin vimpan päälle, ettei vaan pakkanen pure tai aurinko polta!

Leijona (23.7.–22.8.)

Suorittajaäitinä Leijona on luova, itsevarma ja dramaattinen. Hän on yleensä hyväntuulinen ja jalomielinen eikä kaihda riskejä. Leijona-merkin suorittajaäiti pitää hauskanpidosta, huomiosta ja peleistä. Tämän merkin suorittajaäiti tähtää aina voittamiseen, ja puistoissa heidät voikin nähdä hyppäämässä pituutta kilpaa lastensa kanssa. Ihan tosissaan siis. Lapsiaan kohtaan Leijona-äiti on lojaali, jalomielinen ja antelias. Tämän suorittajaäidin elämässä pitää olla myös ajoittain suurta draamaa. Leijona-äiti puolustaa jälkikasvuaan eläimellisen voimakkaasti.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Tämän suorittajaäidin perisynti on liiallinen siisteys ja tarkkuus. Kun kaiken pitää olla tiptop, niin voimavarat loppuvat usein jo ruuhkavuosien alkumetreillä. Tässä merkissä suorittajaäitejä tavataan toooooodella paljon. Myös tämä mamma nähdään usein urheilemassa lastensa kanssa ja aktiivisuusmittaria vilkuillaan jatkuvasti, jotta päivän tavoite saadaan varmasti täytettyä.  

Vaaka (23.9.–23.10.)

Vaaka-suorittajaäiti on harmoniaa, kauneutta ja rauhaa rakastava äiti. Tämä diplomaattinen äiti haluaa, että kaikilla on hyvä olla. Toisten miellyttämishalu on tälle mutsille kuitenkin joskus liian ominaista ja suorittajaäitinä hän unohtaakin usein omat voimavaransa. Tämä suorittajaäiti tekee usein to do -listoja, mutta ei osaa päättää mistä aloittaisi! Tämän äidin koti on usein kaunis, mutta illalla väsyttää, kun (kauniit) lastenlelut on järjestelty päivän aikana (taas) liian monta kertaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Skorpioni-suorittajaäiti pyrkii ajattelemaan kaiken valmiiksi lastensa puolesta, ja tämä mamma huolehtiikin pesueestaan äärimmäisen hyvin. Suorittajaäitinä tämä merkki on kuitenkin hyvin mustavalkoinen ja jos häntä paheksutaan hiekkalaatikolla liian monta kertaa, niin pahimmillaan tämän mamin kosto on hyvin suloinen. Lapsilleen Skorpioni-suorittajaäiti kuorii omenat ja potut jopa yläasteelle saakka, koska pesueen passaaminen kuuluu hänen perusominaisuuksiinsa. Tässä perheessä muksujen onkin varsin lokoisa kasvaa, koska rennosti voi ottaa aika monta makeaa vuotta.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tässä merkissä suorittajaäitejä taidetaan havaita vähiten, mutta kyllä niitäkin löytyy. Tämä äiti on aika menevä ja herkkä kyllästymään, joten hän tarvitsee elämäänsä paljon vaihtelua. Tässä vaiheessa suorittajaäiti saattaakin nostaa päätänsä. Kärkkäät ja voimakkaat mielipiteet omaava suorittajaäiti saattaa ajoittain olla hieman paheksuttu kahvittelukaveri, mutta yleensä hän on vain kiinnostunut ympäristönsä ja yhteisönsä hyvinvoinnista. Maailmanparantajana suorittajaäitiys voi korostua liiallisuuksiin.

Kauris (22.12.–19.1.)

Tässä merkissä suorittajaäitejä tavataan varsin paljon, koska Kauris-äiti pitää suunnitelmallisuudesta melkeinpä asiassa kuin asiassa. Kauris-suorittajaäiti on kurinalainen, työteliäs ja varsin perinteinen. Perhearvot tuodaankin usein voimakkaasti esille ja näissä suorittaminen on hyvin todennäköistä. Äitiyden riittämättömyyden tunteet ovat tämän suorittajaäidin pahin painajainen. Suorittamisen rinnalla tämä äiti on kuitenkin äärimmäisen iloinen, huomaavainen, luotettava, huolehtiva, omistautuva ja uskollinen.

Lähde: www.horoskooppi.com

Kuulostiko tutulle? Kurkkaa myös suorittajaäidin urkkapäivä, suorittajaäidin lastenkutsut ja suorittajaäidin 10 käskyä

Hanna

Tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, kirjoittaja, äiti ja Väsynyt äiti - apua uupumukseen ja unettomuuteen kirjan kirjoittaja

Lähde: www.horoskooppi.com

Blogi muualla somessa: FacebookInstagramTwitter