Ruuhkavuosiäiti, yksi purkki riittää!

Minisun Vahva.jpg

Kaupallinen yhteistyö Minisun.

En tiedä kuinka moni teistä allekirjoittaa saman, mutta itse olen sitä mieltä, että meillä ruuhkavuosissa elävällä vanhemmilla on muistettavanaan tuhat ja yksi asiaa. Aamut ja päivät ovat kiireisiä ja monesti tuntuu, että aina on joku asia on vailla huomiota! Pyykit, ruoka, kauppareissut ja yhteinen aika perheen (ja puolison) kanssa. You name it! Aina ei kuitenkaan ehdi ihan joka paikkaan ja itselle onkin hyvä olla armollinen.

Pidä huolta itsestäsi – sinä näytät mallia lapsillesi

Ajattelen kuitenkin, että vanhemman on pidettävä hyvää huolta myös itsestään, jotta jaksaa vanhemmuuden tärkeä roolin. Lasten ollessa pieniä se voi olla haastavaa ja tuppaa unohtumaan yllättävän monesti, koska tekemistä on yksinkertaisesti vain aika paljon.

Itsestä huolehtimien on kuitenkin tärkeää. Ajattelen, että pitämällä huolta itsestäsi huolehdit myös perheestäsi. Pyri nukkumaan riittävästi, liiku ja syö terveellisesti, niin lapsesi ottavat sinusta (toivottavasti) mallia.

Itse sain tästä mallioppimisesta huikean muistutuksen, kuin esikoiseni kysyi minulta ollessaan noin 4-vuotias, että: ”Äiti, saanko syödä seisoen?”. Vastasin tähän hieman ihmeissäni, että: ”No et tietenkään. Ruoka syödään aina rauhassa pöydässä istuen. Miksi ihmeessä kysyt tuollaista?”. Vastauksena kuulin, että kun äitikin tekee aina niin… Auts! Siinä tuli kylmä suihku äidin niskaan, mutta onneksi tuosta muistutuksesta lähtien olen malttanut syönyt ruokani istuen. Tapaus antoi minulle kuitenkin muistutuksen siitä miten jälkikasvumme seuraa kaikkea tekemistämme yllättävän tarkalla silmällä.

Aktiiviselle ihmiselle suunniteltu monivitamiini

Ravinnosta ei aina saa riittävästi kaikkia vitamiineja ja hivenaineita. Tämän vuoksi meidänkin perheessä jo hetken aikaa turvauduttu purkista saatavaan lisäapuun.

Minisun Vahva on monivitamiini, joka on suunniteltu erityisesti aktiiviselle ihmiselle. Mielestäni tämä sana ”aktiivinen” on täydellinen synonyymi ruuhkavuosissa elävälle, joten tämä purkki on just meille! Minisun Vahvassa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa.

Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä. Minisun Vahva sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Tunnistatko milloin vitamiinikuuri on paikallaan? Lue oireet täältä!

Ruuhkavuosiäiti, yksi purkki siis riittää! Kurkkaa myös juttu hauskoista lasten D-vitamiineista ja kätevästä Omega-3:sta!

Lähde: www.minisun.fi

Hanna

Tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, päätoimittaja, bloggari sekä äiti, vaimo ja Väsynyt äiti - apua uupumukseen ja unettomuuteen kirjan kirjoittaja

Blogi muualla somessa: FacebookInstagramTwitter

kaupallinen yhteistyo.png