Rakkauskalenteri ruuhkavuosiin

small tukeavanhemmille rakkauskalenteri.jpg

Yhteistyössä Love365

Joko sinä olet kuullut Rakkauskalenterista? Minä törmäsin Rakkauskalenteriin Facebookissa joskus tämän vuoden alussa ja ajattelin, että hei, tuossahan on hieno idea! Mietin, että idea on takuulla syntynyt jonkun ruuhkavuosiäidin tai -isin aidosta tarpeesta – ja niinhän se onkin! Hesari teki Rakkauskalenterista jutun viime joulukuussa.

Rakkauskalenteri on siis pieni kalenteri, joka sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä parisuhteen hoitoon. Rakkauskalenteri on kehitetty yhdessä alan asiantuntijan kanssa. Tarkoitus on, että Rakkauskalenterin avulla pääsee lähemmäs kumppania ja se vahvistaa parisuhdettasi.

Rakkauskalenterissa on yhteensä 12 luukkua, joten jos yhden luukun avaa esimerkiksi kerran viikossa, niin tämä parisuhteeseen panostus kestää jopa kolme kuukautta! Aivan mainio idea tältä pieneltä kalenterilta, en voi muuta sanoa! Kun sain blogiyhteistyöni kautta kokeiluun tämän Rakkauskalenterin, niin sovimmekin mieheni kanssa, että luukkuja avataan kerran viikossa.

Kalenteri on visuaalisesti kaunis ja kiva laittaa vaikkapa jääkaapinoveen. Meillä tosin muksut olivat jo innolla kurkkimassa luukkuihin, joten toivotaan nyt, että ne pysyvät kiinni sen kokonaiset kolme kuukautta!

Tarkoitus on, että Rakkauskalenterin avulla pääsee lähemmäs kumppania ja se vahvistaa parisuhdettasi.

En voi paljastaa luukkujen sisältöä, mutta voin vain todeta, että tämä pieni Rakkauskalenteri näyttää heti alussa parhaat puolensa. Miksi toiselle onkin niin vaikeaa kertoa ne pienet, suuret asiat? Ainakin itsestä tuntuu, että ruuhkavuosiarjessa unohtaa parisuhteen niin helposti, että ne pienet jutut arkeen – sekä muistutukset vuosien takaa – ovat enemmän kuin paikallaan.Ainakin meidän kohdalla Rakkauskalenteri alkoi ”toimia” heti ensimmäisen luukun jälkeen. Jos siis kaipaat potkua ruuhkavuosien parisuhteeseen, niin tätä voin suositella koko sydämestäni <3

Lisätietoja Rakkauskalenterista löydät täältä.

Hanna

Tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, päätoimittaja, bloggari sekä äiti, vaimo ja Väsynyt äiti - apua uupumukseen ja unettomuuteen kirjan kirjoittaja

Blogi muualla somessa: FacebookInstagramTwitter

tuote saatu testiin ilmaiseksi.png
Rakkauskalenteri arvontakuva tukeavanhemmille.jpg
Ensimmäinen luukku avattu... &lt;3

Ensimmäinen luukku avattu... <3