Liikuntakausikortteja iisalmelaisille vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille

Iisalmen kaupunki tekee hyvää ja jakaa iisalmelaisille vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille IINAn ja Otteen syksyn 2017 liikuntakausikortteja. Tarkoitus on antaa mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuus liikunnan ilon, hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden kokemiseen.

Lapsille (0–6 vuotta) ja nuorille (7–16 vuotta) suunnattuja syyskauden kausikortteja on jaossa yhteensä 65 kappaletta ja ne jaetaan suoraan Iisalmen seurakunnan diakoniatyön kautta. Iisalmen Naisvoimistelijoiden (IINA) ja Liikuntaseuran Otteen kausikortit sopivat sekä tyttöjen että poikien harrastamiseen eivätkä vaadi suuria panostuksia liikuntavälineisiin. Kausikortit jaetaan 30.9.2017 mennessä. 

Hyvä tuo lisää hyvää

Kausikorttien määrästä IINA lahjoittaa yhteensä viisi kausikorttia. Liikuntaseura Ote kantaa myös kortensa kekoon ja jakaa vapaalippuja lauantaisin järjestettäville perhetunneille. Myös vapaaliput jaetaan seurakunnan kautta.

Hyvän jakaminen on jatkoa heinäkuussa Iisalmessa toteutetulle tapahtumalle, jossa paikalliset yritykset ja yhteistyökumppanit mahdollistivat vähävaraisille perheille suunnatun leffaillan. Tapahtuman innoittamana Iisalmen kaupunki teki 14.8. päätöksen (§ 219), jossa kaupunki ohjaa testamenttivaroja iisalmelaisille vähävaraisille perheille yhteensä 30 000 euroa vastaaviin tapahtumiin. Liikuntakausikortit ovat osa jaettavaa summaa ja niiden arvo on yhteensä noin 5 000 euroa.

Seurojen verkkosivuilta www.iina.fi ja www.liikuntaseuraote.com voi käydä katsomassa syksyn liikuntatarjontaa.

Lisätietoja,

Iisalmen kaupunki, talousjohtaja Marja-Leena Martikainen, 040 154 7622, marja-leena.martikainen@iisalmi.fi

Iisalmen seurakunta, diakonissa Raija Autio, 044 7335 224, raija.autio@evl.fi

Tukeavanhemmille.fi, perustaja Hanna Lehtonen, 0400 123 407, hanna.lehtonen@tukeavanhemmille.fi

Yhdessä hyvää tekemässä ja jakamassa: