Kosmetologin 5+1 vinkkiä ruuhkavuosiäidille

small kosmetologin 5 vinkkiä ruuhkavuosiäiti tukea vanhemmille.jpg

Olen koko ikäni ollut aika laiska käyttämään silmänympärysvoiteita, ja meidän perheen vauva-aikoina naamaani meni samaa rasvaa mitä vauvan pyllyynkin (siis ihan oikeasti!). En siis todellakaan ole kiinnittänyt asiaan paljon huomiota, mutta pari lasta pyöräytettyäni homma alkoi näkyä myös naamassa. Hääkuvaa kun katselee, niin jossain tässä vuosien välissä sitä on vain päässyt vähän, noh, kypsymään. Eipä silti, kypsä on usein kaunista katseltavaa ja ei kai kukaan halua näyttää vuosia ihan samalle. 

Aiheesta siis vihdoin kiinnostuneena päätin kysyä kosmetologiltani muutaman täsmävinkin kasvojeni ruuhkavuosien pelastukseksi ja haluan ehdottomasti jakaa ne myös teille. Arvoisat ruuhkavuosiäidit, vinkit tulevat tässä, olkaa hyvät!

1. Puhdista kasvojen iho joka ilta. Iho ei tukkeudu ja sameudu niin pian, kun päivän liat ja saasteet puhdistetaan kasvoilta.

2. Hanki helppo, suihkutettava ja ihoasi kosteuttava kasvovesi, joka tasapainottaa ihosi PH-arvon puhdistuksen jälkeen. Näin ihon ei tarvitse itse tehdä töitä sen eteen ja tämä voi vaikuttaa positiivisesti moniin ihon eri toimintoihin.

3. Käytä 24h voiteita – hyllyn ei tarvitse olla monia purkkeja pullollaan!

4. Päiväkäyttöön mineraalimeikkipuuteri on monipuolinen ja helppo, kun saat nopeasti kevyen tai parilla kerroksella peittävän meikin. Laadukkaassa mineraalimeikkipuuterissa on usein mukana myös UVA-suoja eikä se tuki ihohuokosia ollenkaan. Pst! Kasvot saa samalla suojaa pakkaselta ja viimalta.  

5. Vartalon ihoa on ihana hoitaa saunassa. Hanki saunaan mineraalipitoista, hoitavaa kuorintasuolaa, jolla kuorit saunan lämmössä koko vartalosi. Pese pois ja laita toiselle löylykierrokselle ihollesi kookosöljyä: saat ihanan kosteutetun ihon ja säästät vaivan sekä ajan vartalon rasvauksesta!

Ja se viimeinen sekä tärkein vinkki: Käy kasvohoidossa tai tee sellainen itse! Se vie vain pienen hetken ajastasi ja varmasti piristää sekä kehoa että mieltä.

Hanna

Tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, äiti, kirjoittaja ja Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen kirjan kirjoittaja

Blogi muualla somessa: FacebookInstagramTwitter