Kuva: kotivinkki.fi

Nimeni on Hanna Lehtonen ja olen tukeavanhemmille.fi -sivuston ja yhdistyksen perustaja, päätoimittaja ja bloggari. Tällä hetkellä teen myös 50 % virkaa vastaava tiedottajana. Takana on yli 15 vuoden työkokemus viestinnästä. Aikaisemmin olen toiminut tiedottajana eri pörssiyhtiöissä. Ennen paluumuuttoa takaisin maalle työskentelin viestintäkonsulttina yhdessä Suomen suurimmassa viestintätoimistossa. Olen naimisissa ja kahden pienen lapsen äiti.

Blogissani kirjoitan ja jaan vinkkejä ruuhkavuosista selviämiseen, laidasta laitaan. Perheiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja olen aidosti sitä mieltä, että ruuhkavuosissa eläviä vanhempia tulisi jeesata enemmänkin. Suorittajaäitiydestä viljelen huumoria useinkin. Usein kirjoitan myös kirjani Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen (2016) tarinan pohjalta.

Ammattilaisten blogissa vinkkejä jakaa eri alojen perheiden auttamisen ammattilaiset. Sivustolla bloggaa myös pari muutakin ruuhkavuosiäitiä, vertaistukea jakaen. Kaikki sivuston blogit löytyvät täältä.

Tukeavanhemmille.fi -sivusto tavoittaa kuukaudessa 9 500-7 500 uniikkia kävijää ja sivun katseluita on noin 25 000. Sosiaalisessa mediassa sivusto tavoittaa noin 80 000 henkilöä kuukaudesssa. Mediakortti, josta löytyy lisätietoa mm. kävijämääristä sekä kävijöistä, löytyy täältä.