Kuva: kotivinkki.fi

Nimeni on Hanna Lehtonen ja olen tukeavanhemmille.fi -sivuston ja yhdistyksen perustaja, päätoimittaja ja bloggari. Päivätyönäni teen viestintää ja minulla on yli 15 vuoden työkokemus viestinnästä. Aikaisemmin olen toiminut tiedottajana eri pörssiyhtiöissä. Ennen paluumuuttoa takaisin maalle työskentelin viestintäkonsulttina yhdessä Suomen suurimmassa viestintätoimistossa. Olen naimisissa ja kahden pienen lapsen äiti.

Blogissani kirjoitan ja jaan vinkkejä ruuhkavuosista selviämiseen, laidasta laitaan. Perheiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja olen aidosti sitä mieltä, että ruuhkavuosissa eläviä vanhempia tulisi jeesata enemmänkin. Suorittajaäitiydestä viljelen huumoria useinkin. Usein kirjoitan myös kirjani Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen (2016) tarinan pohjalta.

Ammattilaisten blogissa vinkkejä jakaa eri alojen perheiden auttamisen ammattilaiset. Sivustolla bloggaa myös pari muutakin ruuhkavuosiäitiä, vertaistukea jakaen. Kaikki sivuston blogit löytyvät täältä. Mediakortti, josta löytyy lisätietoa mm. kävijämääristä sekä kävijöistä, löytyy täältä.