Tukeavanhemmille.fi -sivuston blogeissa kirjoittaa joukko lapsiperheiden auttamisen ammattilaisia sekä vertaistukea jakavia järjestöjä ja eri toimijoita. Ruuhkavuosihuumoria sekä vertaistukea omissa blogeissaan jakaa myös muutama ruuhkavuosiäiti. Tällä sivulla esitellään blogien vakiokirjoittajat.

 

Blogissa kirjoittavat perheiden ammattiauttajat:

ADHD-liitto

Adhd-liitto ry jäsenyhdistyksineen tukee adhd-oireisia henkilöitä sekä heidän läheisiään antamalla ohjausta, tukea ja edunvalvontaa sekä järjestämällä koulutuksia ja sopeutumisvalmennusta. Blogissa kirjoittaa liiton eri perheiden auttamisen ammattilaiset.

ensi ja turvakotien liitto.jpg

Ensi- ja turvakotien liitto

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. Blogissa kirjoittaa eri tiimien ammattiauttajat mm. erosta ja siitä selviämisestä sekä vaativasta vauva-ajasta.


marika rosenberg.jpg

Marika Rosenborg
parisuhdenneuvoja ja eroasiantuntija

Marika Rosenborg on muutosvalmentaja, parisuhdeneuvoja ja eroasiantuntija - Uuden elämän värit. Marika kirjoittaa kirjoittaa blogissa erityisherkkyydestä, ihmissuhteista, rakkaussuhteen päättymisestä ja muutoksen merkityksestä.

Parisuhdekeskus_Kataja_logo_symboli_vaaka_valkoinen.jpg

Parisuhdekeskus Kataja

Parisuhdekeskus Kataja on vahvistavaan parisuhdetyöhön keskittynyt poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö. Blogissa parisuhteesta kirjoittaa Parisuhdekeskuksen kouluttaja, suunnittelija ja luennoitsija Sari Liljeström.

supli_logo_pieni.png

Suomen Uusperheiden liitty ry

Supli eli Suomen Uusperheiden liitty ry on ainoa valtakunnallinen uusperheiden järjestö. Toiminnan kohderyhmänä ovat uusperheiden vanhemmat ja uusperheiden kanssa työskentelevä ammattihenkilöstö. Blogissa kirjoitetaan uusperheitä tukevista palveluista.

Vertaistukiblogin kirjoittajat:

logo.png

Leijonaemot ry

Leijonaemot ovat erityislasten vanhempia, yli lasten diagnoosirajojen. Yhdistys antaa konkreettista apua toisille erityislasten vanhemmille. Blogissa Leijonaemot kirjoittavat vertaistuen merkityksestä ja sen valtavasta voimasta.

Kyvyt_logo_lila_CMYK-300x137.jpg

Keskosvanhempien yhdistys Kevyt

Keskosvanhempien yhdistys Kevyt eli MLL Meilahden yhdistys tarjoaa keskosperheille vertaistukea ja tuottaa tietoa keskosuudesta. 

aima-logo.png

Äidit irti synnytysmasennuksesta ÄIMÄ ry

Äimä ry on vuonna 1998 perustettu vertaistukiyhdistys, joka tukee synnytysmasennukseen ja lapsivuodepsykoosiin sairastuneita äitejä ja heidän läheisiään sekä tiedottaa sairaudesta. Blogissa vanhemmuudesta kirjoittaa Äimän koordinaattori Leena Honkavaara.

Henkilökohtaiset blogit:

 

Tiina Ahoniemi

"Ei se oo niin justiinsa" -blogia tukeavanhemmille.fi -sivustolla kirjoittava Tiina on kahden hauskan lapsen äiti, yhden haaveellisen yrittäjän puoliso ja puolilahon tuvan ei-yhtään-strömsöläinen emäntä, joka piirtää ja kirjoittaa ja yrittää oppia, ettei monikaan asia oo niin justiinsa.


 
20180701_153759.jpg

Susanna Hurnanen

Koliikkimutsi-blogia tukeavanhemmille.fi-sivustolla kirjoittava Susanna on reissumiehen vaimo, ruoka-allergisen taaperon äiti sekä suuri kahvin ja huumorin ystävä! Blogissa pohdiskellaan elämää ja asioita laidasta laitaan!

 

Hanna Lehtonen kuva.jpeg

Hanna Lehtonen

Hanna Lehtonen on tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, päätoimittaja ja bloggari sekä äiti ja vaimo. Kirjoittanut kirjan Väsynyt äiti - apua uupumukseen ja unettomuuteen (BoD 2016). "Ruuhkavuosiäiti"-blogissa Hanna kirjoittaa blogissa ruuhkavuosista, laidasta laitaan.


 
Taru-Tuulia Maarsalo.jpg

Taru-Tuulia Marsalo

”Ihanaisen äiti” -blogia tukeavanhemmille.fi -sivustolla kirjoittava Taru-Tuulia on imetykseen hurahtanut, leikki-ikäistä imettävä äiti, avopuoliso, tytär, ystävä, joka pitää sisustamisesta, viherkasveista, rakastaa retroa ja värejä (etenkin oranssia), nauttii perheensä seurasta ja perheestään.”


 
mä (10 of 10)-01.jpeg

Annika Seppälä

Kutsumaton vieras-blogia tukeavanhemmille.fi -sivustolla kirjoittava Annika on kolmen lapsen äiti, joka on kokenut syvän loppuunpalamisen. Sairastumisen myötä hän opettelee suhtautumaan elämään rennommin kuin ennen. Tämän blogin avulla hän haluaa hälventää mielen sairauksiin liittyviä ennakkoluuloja ja antaa vertaistukea muille vanhemmille. Annika pitää myös suosittua Pellavaa ja pastellia -blogia. 


 
säätö.jpg

Titta Tahvanainen

Mielensävakauttaja-blogia tukeavanhemmille.fi -sivustolla kirjoittava Titta elää ruuhkavuosissa ja tasapainoilee päänsisäisten myrskyjensä ja äitiyden välimaastossa - toisinaan siinä jopa onnistuen! Titta kirjoittaa myös blogia Mielin Kielinwww.instagram.com/mielinkielin.fi


 
Hilkka Tolonen.jpg

Hilkka Tolonen

Keskeneräinen äiti -blogia tukeavanhemmille.fi -sivuilla kirjoittava Hilkka on orastavassa neljänkympinkriisissä painiskeleva erityisherkkä nelihenkisen perheen äiti, oman elämänsä sirkustirehtööri. Elämän rosoa ja säröä peittelemättä hän kirjoittaa hullunkurisesta arjestaan, johon kuuluu erityisiä tyyppejä ja paljon huumoria. Vaikeinakin hetkinä hän koettaa uskoa hyvään ja siihen, että asiat kyllä lopulta järjestyvät.