Tukeavanhemmille.fi -sivuston blogissa kirjoittaa joukko lapsiperheiden auttamisen ammattilaisia. Vertaistukea omissa blogeissaan jakaa myös muutama ruuhkavuosiäiti. Tällä sivulla esitellään blogien vakiokirjoittajat.

 
Blogissa kirjoittavat perheiden ammattiauttajat:

ADHD-liitto

Adhd-liitto ry jäsenyhdistyksineen tukee adhd-oireisia henkilöitä sekä heidän läheisiään antamalla ohjausta, tukea ja edunvalvontaa sekä järjestämällä koulutuksia ja sopeutumisvalmennusta. Blogissa kirjoittaa liiton eri perheiden auttamisen ammattilaiset.

ensi ja turvakotien liitto.jpg

Ensi- ja turvakotien liitto

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. Blogissa kirjoittaa eri tiimien ammattiauttajat mm. erosta ja siitä selviämisestä sekä vaativasta vauva-ajasta.

logo.png

Leijonaemot ry

Leijonaemot ovat erityislasten vanhempia, yli lasten diagnoosirajojen. Yhdistys antaa konkreettista apua toisille erityislasten vanhemmille. Blogissa Leijonaemot kirjoittavat vertaistuen merkityksestä ja sen valtavasta voimasta.

marika rosenberg.jpg

Marika Rosenborg
parisuhdenneuvoja ja eroasiantuntija

Marika Rosenborg on muutosvalmentaja, parisuhdeneuvoja ja eroasiantuntija - Uuden elämän värit. Marika kirjoittaa kirjoittaa blogissa erityisherkkyydestä, ihmissuhteista, rakkaussuhteen päättymisestä ja muutoksen merkityksestä.

Parisuhdekeskus_Kataja_logo_symboli_vaaka_valkoinen.jpg

Parisuhdekeskus Kataja

Parisuhdekeskus Kataja on vahvistavaan parisuhdetyöhön keskittynyt poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö. Blogissa parisuhteesta kirjoittaa Parisuhdekeskuksen kouluttaja, suunnittelija ja luennoitsija Sari Liljeström.

Kyvyt_logo_lila_CMYK-300x137.jpg

Keskosvanhempien yhdistys Kevyt

Keskosvanhempien yhdistys Kevyt eli MLL Meilahden yhdistys tarjoaa keskosperheille vertaistukea ja tuottaa tietoa keskosuudesta. 

aima-logo.png

Äidit irti synnytysmasennuksesta ÄIMÄ ry

Äimä ry on vuonna 1998 perustettu vertaistukiyhdistys, joka tukee synnytysmasennukseen ja lapsivuodepsykoosiin sairastuneita äitejä ja heidän läheisiään sekä tiedottaa sairaudesta. Blogissa vanhemmuudesta kirjoittaa Äimän koordinaattori Leena Honkavaara.

Vertaistukiblogien kirjoittajat:
 

Tiina Ahoniemi

"Ei se oo niin justiinsa" -blogia tukeavanhemmille.fi -sivustolla kirjoittava Tiina on on kahden hauskan lapsen äiti, yhden haaveellisen yrittäjän puoliso ja puolilahon tuvan ei-yhtään-strömsöläinen emäntä, joka piirtää ja kirjoittaa ja yrittää oppia, ettei monikaan asia oo niin justiinsa.

Hanna Lehtonen

Hanna Lehtonen on tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, päätoimittaja ja bloggari sekä äiti ja vaimo. Kirjoittanut kirjan Väsynyt äiti - apua uupumukseen ja unettomuuteen (BoD 2016). "Ruuhkavuosiäiti"-blogissa Hanna kirjoittaa blogissa ruuhkavuosista, laidasta laitaan.

 

Suvi Lehtovaara

"Tuplatuuri"-blogia tukeavanhemmille.fi -sivustolla kirjoittava Suvi elää puolisonsa kanssa keskellä kakkavaippa-arkea, monikossa. Päärooleja arjessa esittävät leikki-ikäinen isosisko sekä vauvaikäiset kaksoset Neiti A ja Herra B. Suvi haluaisi olla lattemamma, todellisuus on pikakahvia.

 
Taru-Tuulia Maarsalo.jpg

Taru-Tuulia Marsalo

”Ihanaisen äiti” -blogia tukeavanhemmille.fi -sivustolla kirjoittava Taru-Tuulia on imetykseen hurahtanut, taaperoa imettävä äiti, avopuoliso, tytär, työntekijä, ystävä, joka pitää sisustamisesta, rakastaa retroa ja värejä (etenkin oranssia), nauttii perheensä seurasta ja viihtyy työssään.