Tukeavanhemmille.fi-sivustoa on lupa linkittää muille sivustoille. Tässä tulee edellyttää hyvän tavan noudattamista. Sivuja saa selata, katsella, ja tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten sekä lähettää sähköpostitse tai jakaa haluamilleen vastaanottajille muilla tavoin.

Vastuuvapaus

Tukeavanhemmille.fi-sivusto pyrkii jakamaan kaikin tavoin vain luotettavaa ja oikeaa tietoa, mutta se ei silti anna takuuta sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Sivusto pyrkii kaikin käytettävissä olevin keinoin toimimaan keskeytyksettä, mutta ei voi vastata sivujen saatavuudesta. Sivusto myös pidättää oikeuden tehdä sivustolle muutoksia jatkuvasti.

Sivusto ei vastaa bloggareiden, asiantuntijoiden, vieraskynäkirjoittajien tai muiden tekstintuottajien sisällöstä.

Sivustolle on koottua tietoa kolmansien osapuolten tarjoamiin palveluihin ja materiaaleihin. Tavoitteena on linkittää vain luottaviksi lähteiksi tunnetuille sivuille. Tällaisiin kolmansien tarjoamiin palveluihin ja materiaaleihin sovelletaan näiden käyttöehtojen lisäksi kyseisen palveluntarjoajan käyttöehtoja ja niistä vastaa kyseinen ulkopuolinen palveluntarjoaja.  Tukeavanhemmille.fi-sivustolla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niiden sivustojen sisältöön, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys, ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Tukeavanhemmille.fi-sivuston toimesta eikä sivusto vastaa niiden sivujen sisällöstä. Tällaisille sivuille siirtyessään käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista.

Tukeavanhemmille.fi-sivusto ei vastaa sivustolla olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista.

Sivuston omistaa Tukea vanhemmille ry.