Testattua: Reiman kevätmallistossa on kuunneltu käyttäjiä

Tibian välikausitakki on kevään ehdoton suosikki! Kuvat: reima.

Tibian välikausitakki on kevään ehdoton suosikki! Kuvat: reima.

Kaupallinen yhteistyö Reima.

Sain mahdollisuuden testata ja tarkastella Reiman uuden kevätmalliston tuotteita, ja mielenkiintoni herätti erityisesti Tibia-välikausitakki, koska tässä on mielestäni kuunneltu käyttäjien toiveita. 

Kevään koittaessa muksujen pukemisessa saa välillä olla aika ihmeissään, kun säät vaihtelevat ja sopivaa vaatekertaa saa etsiä. Aamun viileässä tulee pukeutua lämpimämmin, mutta iltapäivällä aurinko lämmittää jo ihanasti ja vaatekertoja voi usein vähentää. Päivähoidossa olevien muksujen hoitoreppu pursuaa erilaisia vaatekertoja ja välillä tuntuu, että puolet niistä vain katoaa jonnekin. Mutta kappas, Reiman uudessa Tibia-välikausitakissa tätä on ajateltu jo etukäteen! Miten käytännöllinen idea onkaan yhdistää lisälämpöä tuova fleece ja ohuempi välikausitakki? Minut tämä yhdistelmä yllätti positiivisesti, kun fleece on kätevästi mukana vetoketjuin ja pienin nepparein.

Itseasiassa tässä mallissa on yhteensä kolme takkia. Irrotettava fleece, jota voi pitää lämpiminä ja sateettomina päivinä jo pelkästäänkin sekä itse välikausitakki, jonka ulkokerros on veden- ja tuulenpitävä, mutta materiaali on silti hengittävää. Lisäksi saadaan vielä näiden kahden yhdistelmä, jossa vanhemman ei tarvitse muistaa takin alle sitä ylimääräistä lämmikettä, vaan se on jo valmiina. Kiinnitys tapahtuu vetoketjuilla sekä helposti paikoilleen napsahtavilla muovineppareilla. Värivaihtoehtoja löytyy kaksi: punainen ja taivaansininen. Irrotettava huppu, plussaa! Tibia-välikausitakki on tämän kevään ehdoton suosikki, pakko sanoa!

Haven-takki on mielestäni mainio valinta pienelle koululaiselle. Meillä koulumatkat taitetaan heti lumien lähtemisen jälkeen pyöräillen, joten veden- ja tuulenpitävä, likaa hylkivä, mutta myös hengittävästä materiaalista valmistettu softshell-takki on oiva valinta. Plussaa ovat irrotettava huppu (meillä ne heitetään mäkeen jostain syystä aina), heijastimet sekä vetoketjun kuminen pää, jonka avulla tasku aukeaa kosteillakin sormilla varsin näppärästi.

Havenissa  värivaihtoehtoja on kaksi, ihanan merihenkinen sininen sekä syötävän söpö vadelman punainen. Bongaa takki  verkkokaupasta .

Havenissa värivaihtoehtoja on kaksi, ihanan merihenkinen sininen sekä syötävän söpö vadelman punainen. Bongaa takki verkkokaupasta.

Idolen  säädettävä vyötärö on plussaa, ja värivaihtoehdot löytyy  verkkokaupasta ! 

Idolen säädettävä vyötärö on plussaa, ja värivaihtoehdot löytyy verkkokaupasta

Molempien takkien kanssa voi yhdistää vaikka Idole-merkkiset softshell-housut, joiden tyyli on varsin pelkistetty. Suora malli sopiikin mielestäni kuitenkin erityisen hyvin juuri koululaiselle, joka ei enää välttämättä halua pukeutua ”kuin pienet lapset”, mutta vaatteilta vaaditaan silti samat ominaisuudet kuin pienemmältäkin touhuajalta.

Kevät, joko voi sanoa, että se on täällä?

Hanna

Tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, äiti ja vaimo, bloggari sekä Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen kirjan kirjoittaja.

Kuvat: Reima

Blogi muualla somessa: FacebookInstagramTwitter