Mistä ihana muisto vauva-aikaan?

Kuva. ainu.fi

Kuva. ainu.fi

Kaupallinen yhteistyö Ainu.

Kuinka moni muistaa lapsensa ensimmäisen pehmolelun? Sen ensimmäisen ja rakkaan, josta vanhemmat voivat vuosia myöhemmin nuuhkia muistot ja saada kyyneleet silmiinsä? Aika moni, uskallan väittää.

Kun reilut yhdeksän vuotta sitten tulin äidiksi ja otin ensiaskeleitani vanhemmuuden polulla, niin tunnelma oli melkein käsin kosketeltavaa. Oma äitini tuli katsomaan esikoistamme synnytyslaitokselle ja samalla hetkellä, kun äitini astui huoneeseen, niin tuntui, että side minun ja äitini välillä muuttui. En ollutkaan enää vain tytär, olin äiti ja hän mummo.

Äitini toi pienokaisellemme tuliaisena hänen ensimmäisen pehmolelun ja se oli Ainun Ensipupu. Pyörittelin pupua paniikissa käsissäni ja mietin, että tässä sitä nyt ollaan. Ja sitten, muutama vuosi myöhemmin, kun kuopuksemme syntyi, niin mummon tuliainen oli samanlainen pupu. Väri oli vaihtunut, mutta pupu tuttu. Oma paniikkini taisi myös olla hieman lievempi.

Vuosien jälkeen nämä Ensipuput näyttävät edelleen olevan muksujemme suosiossa. Välillä tämä tosin hämmästyttää, koska leluja on kieltämättä siunaantunut melkoinen määrä. Ehkäpä leikeissä alusta saakka olleet puput ovat jo niin tärkeitä lapsille, että ne pysyvät mukana menossa vuodesta toiseen. Minua pupujen näkeminen lämmittää sen vuoksi, että tuolloin palaan aina hetkeksi vanhemmuuteni alkuhetkien muistoihin.

Nykyään, kun mietin pientä tuliaista jonkun ystäväni uudelle perheenjäsenelle, niin usein valitsen Ainun Ensipupun. Tuote on laadukas, turvallinen ja saatavilla useista liikkeistä. Kauppareissulla pupu on helppo napata marketista mukaan ja tuntuu, että lahja osuu aina nappiin.

Ensipupujen värit vaihtuvat ja tarjolla on vaihtoehtoja, jotka sopivat sekä tytölle että pojalle. Tuotteen turvallisuus on tärkeää ja kaikki Ainu-tuotteet onkin kehitetty yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Yksi tärkeä ominaisuus on myös, että pupun voi tarvittaessa pestä pyykinpesukoneessa 40 asteessa.

Jos siis mietit sopivaa ja kestävää lahjaa vauvalle tai vähän isommallekin taaperolle, niin voin lämpimästi suositella Ainun Ensipupua. Ainakin meidän perheessä ne istuvat teekutsuilla vielä tänäänkin.

Hanna

Tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja, päätoimittaja, bloggari sekä äiti, vaimo ja Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen kirjan kirjoittaja.

Blogi muualla somessa: FacebookInstagramTwitter