Uusia äitikavereita Momzien avulla

momzie_talvi1.jpg

Kuva: Momzie

Äidin jäädessä vauvan kanssa kotiin, sosiaalinen elämä kääntyy hetkessä päälaelleen. Aiemmat sosiaaliset tilanteet työpaikalla, kavereiden kanssa ja harrastuksissa vaihtuvat kotiarkeen, jossa juttukaveri ei osaakaan vielä puhua. Moni kokee vauva-arjen ihanaksi, mutta samalla päivät vauvan kanssa tuntuvat välillä pitkiltä ja yksinäisiltä.

Näissä tilanteissa äitikaveri on korvaamaton ja juuri tähän tarpeeseen kehitettiin Momzie.

Momzie on ”äitien kaveri-tinderiksikin” kutsuttu sovellus, jossa pienten lasten äidit voivat löytää uusia äitikavereita omalta lähialueeltaan, helpolla, hauskalla ja modernilla tavalla. Momzie on ilmainen matalan kynnyksen palvelu, joka on yhdistänyt jo kymmeniä tuhansia uusia äitikavereita.  

Näin Momzie toimii

1.) Luo profiili

Momzieen kirjaudutaan Facebook-tunnuksilla. Facebookista Momzie hakee automaattisesti käyttäjän etunimen, iän sekä käyttäjän salliessa myös profiilikuvia. Täydennä profiilisi vielä tiedoilla lapsistasi ja/tai raskaudestasi ja kerro itsestäsi vapaamuotoisesti. Lopuksi Momzie pyytää vielä lupaa sijaintitietoosi, jotta se osaa näyttää juuri sinun lähistöltäsi muita käyttäjiä.

2.) Selaa muita äitejä alueeltasi

Selaile alueesi äitejä pyyhkäisemällä oikealle ne, joihin haluaisit tutustua, ja vasemmalle ne, jotka haluat skipata. Skipatut profiilit palaavat uudelleen hakutuloksiisi, joten voit harkita rauhassa ja uudelleen valintaasi. Voit rajata hakuehtojasi äidin ja lasten iän mukaan sekä etäisyyden perusteella (1-100 km säteellä sinusta) filttereitä säätämällä, tai etsiä pelkästään monikkoperheitä.

3.) Tutustuminen voi alkaa

Uusi kaveri löytyy, kun molemmat pyyhkäisevät toistensa profiilin oikealle. Tällöin keskusteluyhteys aukeaa chatin puolella, josta viestittelyn voi aloittaa heti tai koska tahansa myöhemmin. Uuden tuttavan kanssa viestittely saattaa aluksi jännittää, mutta tässä kohtaa on hyvä muistaa, että olette jo molemmat todenneet, että olisi mukava tutustua. Rohkeasti siis vain ensimmäistä viestiä kehiin!

Momziesta sanottua

Moni on löytänyt Momzien kautta sydänystävän, vaunulenkkiseuraa tai vertaistukea viestittelyn muodossa. Muun muassa näin Momziesta on sanottu:

”Olen löytänyt yhden ihanan äitiystävän tätä kautta! Sama meininki elämässä ollut ilmeisesti ennen huikeita tyttöjämme ja edelleen. Kiitos sovellukselle! <3”

”Momzie on kyllä ollut yksi vauvavuoden pelastus!”

”Paras sovellus ikinä. Ilman sitä olisi monet hyvät ystävät jääneet löytämättä.”

”Momzie on ollut tärkeä väline tukiverkkoa rakentaessa paikkakunnalla ilman sukulaisia/läheisiä.

"Olen löytänyt ystäviä, joista on tullut nopeasti todella tärkeitä.”

”Sain sanoa heippa yksinäisyydelle kaupungissa, jossa olen asunut 2 vuotta ilman ystäviä.”

Ehkäpä sinunkin uusi äitikaveri löytyy Momziesta?

Hanna Lilja

Momzien toimitusjohtaja ja yksi perustajista

Momzien voi ladata ilmaiseksi AppStoresta tai Google Playsta. Lisätietoja Momziesta löytyy osoitteesta momzieapp.net